Doorgaan naar hoofdcontent

Twee sportclubs ruziën over verhuur terrein


Eerst hadden we een artikel over een Leidse roeivereniging die 40 jaar onterecht huur aan de gemeente voor hun botenloods betaalde. Nu hebben we een artikel opgepikt geschreven door Danny van Zeggelaar in Ede.



Hier ligt de plaatstelijke Hockeyclub MHC Ede en volleybal- en hardloopvereniging Etric (Edese Trimclub) in de clinch. De twee zouden met elkaar in conflict zijn over het gebruik van kleedlokalen bij het hockeycomplex aan de Bosrand.

De Hardloop vereniging Etric maakt voor de hardloopgroepen gebruik om om te kleden van één kleedlokalen. Dit gebeurd alleen op zaterdagochtend. Ze maken dan gebruik van het hockeycomplex van MHC Ede. MAar MHC is daar nu klaar mee.

Vanaf dit moment loopt de nood zelfs hoog op en maakt de Etric club noodgedwongen gebruik van de lobby van hotel De Bosrand. Arnold Versteeg van de SGP-fractie

"We vernomen dat Etric tijdens de verbouwing van het hockeygebouw, tot haar verbazing, een e-mailbericht van MHC Ede kreeg waarin de club meedeelde dat MHC Ede geen kleedkamer meer zou willen verhuren aan Etric. Etric is een recreatieve omnisportvereniging in Ede. Binnen de vereniging worden de sporten hardlopen en volleybal aangeboden. Leden omschrijven de club als vriendschappelijk, huiselijk en gezellig. Maar tevens zijn verzoeken om een gesprek met het MHC-bestuur genegeerd." Hoe het nu verder moet is onbekend. Versteeg heeft raadsvragen gesteld en hoopt op een oplossing vanuit de gemeente.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Je gaat uit maar kan de huur niet betalen

Je gaat uit maar kan de huur niet betalen, is een frase uit een liedje wat we maar niet uit onze gedachten krijgen. Lekker aanstekelijk nummer. Dus we dachten laten we deze songtext ook op onze blog zetten. :)  [Intro: Aisha & Spanker] Je gaat uit maar kan de huur niet betalen (Ah) Zulke dingen doe je Bent met je chick maar blijft naar me staren (Hmm) Zulke dingen doe je Schat, je loopt al veelste lang met die haren (Yeah) Zulke dingen doe je Eerst goedkoop, nu speel je een dame Zulke dingen doe je [Chorus: Aisha & Spanker] Je gaat uit maar kan de huur niet betalen (Ah) Zulke dingen doe je Bent met je chick maar blijft naar me staren (Hmm) Zulke dingen doe je Schatje loopt veelste lang met die haren (Yeah) Zulke dingen doe je Is goedkoop nu speel je een dame Zulke dingen doe je Oh oh ah, Oh oh, Zulke dingen doe je Oh oh ah, Oh oh,Zulke dingen doe je Waarom waarom (oh oh, Zulke dingen doe je) Daga-dang, daga-dang, daga-da Daga-dang, daga-dang, d

PIAF 660RC een compacte hoogwerker

PIAF 660RC ATN Nederland is de vertegenwoordiging van ATN Plaforms Frankrijk. Hiermee is zij de bron naar de fabriek voor de verkoop van ATN voor de Nederlandse markt. Ze komen nu met een nieuwe machine.  De PIAF 660RC is een masthoogwerker op wielen met een werkhoogte van 6.60m. Deze zeer compacte hoogwerker, met elektro-hydraulische technologie, onderscheidt zich door zijn beperkte afmetingen en gewicht waardoor hij makkelijk door deuren en in de lift kan. ATN is opgericht in 2000 in Tonneins (Frankrijk) met het doel om een nieuw product te ontwikkelen in de markt van hoogwerkers: een masthoogwerker op rupsbanden genaamd PIAF. Verhuren van hoogwerkers De bedenkers hebben een wereldwijde erkende ervaring omdat zij ook achter het ontwerp en ontwikkeling van de Toucan zaten. De Toucan is een masthoogwerker op wielen die was ontwikkeld in begin jaren ’90. Tijdens de 2000’s ATN heeft enkele masthoogwerkers ontwikkelt met verschillende hoogtes, op wielen of rupsbanden.

Pal card en verhuren van hoogwerker

Wat is een PAL kaart bij het verhuren van een hoogwerker? Een PAL Card is een hoogwerkerlicentie. Deze wordt uitgegeven door de International Powered Access Federation, een non-profit ledenfederatie die zich inzet voor het promoten van het “veilig werken op hoogte”. Een ieder die met hoogwerkers werkt moet aan kunnen tonen dat zij een adequate bedieningsopleiding hebben gevolgd. De PAL Card (Powered Access License) wordt op vele wereldwijde werklocaties erkend als een bewijs dat de houder ervan op het hoogste niveau is opgeleid. Op verhuur.nl vindt u veel verhuurders die professioneel hoogwerkers verhuren . Er zijn veel werklocaties waar u zonder aantoonbare opleiding geen hoogwerkers mag bedienen. Daarom is de PAL Card zo belangrijk. Het is een bewijs dat iemand op vakkundige wijze is opgeleid in het veilig en effectief bedienen van hoogwerkers. De PAL Card wordt verstrekt door de International Powered Access Federation (IPAF) aan cursisten die bij een erkend IPAF opleidingscentrum