Doorgaan naar hoofdcontent

Compact Rent investeert in milieuvriendelijke hybride Bobcat minigraafmachines

Compact Rent verhuur

Compact Rent uit Beneden Leeuwen (www.compactrent.nl) heeft twee nieuwe hybride Bobcat E10 minigraafmachines in haar huurvloot opgenomen. De hybride machines zijn voorzien van een diesel- en elektromotor.

Aangedreven door de elektromotor heeft de Bobcat E10 geen uitstoot van verbrandingsgassen en is hij tevens stil. Dit maakt de machine zeer geschikt voor inpandig gebruik of gebruik op plaatsen waar beperkte geluidsoverlast, zoals in woonkernen en ziekenhuisomgeving, wenselijk is. Om elektrisch te kunnen werken moet hij aangesloten worden op krachtstroom.








Koen Voskuilen, mede eigenaar van Compact Rent: “Wij denken dat elektrisch aangedreven machines de toekomst hebben. Geen uitstoot van verbrandingsgassen en minder geluidsoverlast wordt meer en meer gewenst. Onze keus is gevallen op de Bobcat E10 van Intertechno. Een compacte en eenvoudig te bedienen machine. Dit is belangrijk voor ons omdat wij ons materieel zonder machinist verhuren. Met een korte instructie kan elke klant meteen aan de slag. 
Onze machines zijn voorzien van een hamer en sloopsorteerfunctie.”

Bobcat E10 van Intertechno.

De graafmachine is in de transportstand maar 71 cm breed en met een inklapbare valbeugel kan hij door een standaard deur. Het rupsonderstel kan uitgeschoven worden tot een werkbreedte van 1  meter waardoor de stabiliteit vergroot wordt.
Typische toepassingen zijn inpandig sloop -en renovatiewerk maar ook klein graafwerk zoals het graven van geulen en tuinaanleg.
Met een eigen gewicht van 1.200 kilo en transportafmetingen van 2,8 x 0,71 x  1,5 meter kan de graafmachine op een aanhangwagen vervoerd worden. De machines kunnen verhuurd worden met graafbak, sloophamer, sloopsorteergrijper.

Grond-, Weg- en Waterbouw met 11 vestigingen

Compact Rent is een GWW (Grond-, Weg- en Waterbouw) verhuurder, die met elf vestigingen door Nederland een landelijke dekking heeft. Het bedrijf, dat zijn hoofdkantoor heeft in het land van Maas en Waal, is gespecialiseerd in de verhuur van grondverzetmachines  zoals graafmachines, dumpers, walsen, wielladers en de bijbehorende aanbouwdelen. De vloot grondverzetmachines bestaat uit 300 stuks van 800 kilo tot 23 ton.

Reacties

Populaire posts van deze blog

PIAF 660RC een compacte hoogwerker

PIAF 660RC ATN Nederland is de vertegenwoordiging van ATN Plaforms Frankrijk. Hiermee is zij de bron naar de fabriek voor de verkoop van ATN voor de Nederlandse markt. Ze komen nu met een nieuwe machine.  De PIAF 660RC is een masthoogwerker op wielen met een werkhoogte van 6.60m. Deze zeer compacte hoogwerker, met elektro-hydraulische technologie, onderscheidt zich door zijn beperkte afmetingen en gewicht waardoor hij makkelijk door deuren en in de lift kan. ATN is opgericht in 2000 in Tonneins (Frankrijk) met het doel om een nieuw product te ontwikkelen in de markt van hoogwerkers: een masthoogwerker op rupsbanden genaamd PIAF. Verhuren van hoogwerkers De bedenkers hebben een wereldwijde erkende ervaring omdat zij ook achter het ontwerp en ontwikkeling van de Toucan zaten. De Toucan is een masthoogwerker op wielen die was ontwikkeld in begin jaren ’90. Tijdens de 2000’s ATN heeft enkele masthoogwerkers ontwikkelt met verschillende hoogtes, op wielen of rupsbanden.

Je gaat uit maar kan de huur niet betalen

Je gaat uit maar kan de huur niet betalen, is een frase uit een liedje wat we maar niet uit onze gedachten krijgen. Lekker aanstekelijk nummer. Dus we dachten laten we deze songtext ook op onze blog zetten. :)  [Intro: Aisha & Spanker] Je gaat uit maar kan de huur niet betalen (Ah) Zulke dingen doe je Bent met je chick maar blijft naar me staren (Hmm) Zulke dingen doe je Schat, je loopt al veelste lang met die haren (Yeah) Zulke dingen doe je Eerst goedkoop, nu speel je een dame Zulke dingen doe je [Chorus: Aisha & Spanker] Je gaat uit maar kan de huur niet betalen (Ah) Zulke dingen doe je Bent met je chick maar blijft naar me staren (Hmm) Zulke dingen doe je Schatje loopt veelste lang met die haren (Yeah) Zulke dingen doe je Is goedkoop nu speel je een dame Zulke dingen doe je Oh oh ah, Oh oh, Zulke dingen doe je Oh oh ah, Oh oh,Zulke dingen doe je Waarom waarom (oh oh, Zulke dingen doe je) Daga-dang, daga-dang, daga-da Daga-dang, daga-dang, d

Festival tenten veiling

Festival tenten in de veiling Op zoek naar een circustent, festival tent om te huren ? Je kunt er nu ook een aantal aanschaffen in de veiling. Als je goedkoop een  festivaltent, een circustent, of een slaaptrailer, kun je een bod uitbrengen doen bij het veilinghuis Troostwijk.  Veilinghuis Troostwijk bevestigt: “Ons internationaal netwerk is inderdaad één van onze grote troeven. Wij verwachten voor deze online verkoping bijvoorbeeld veel vraag uit Scandinavië, Duitsland en het Oostblok.  Top Tents is tenslotte een grote naam in de sector, met onder andere Tomorrowland als wereldberoemde referentie.” Huurtenten in de veiling Enkele van de topstukken zijn: Rode circustent Een mooie rode circustent met een diameter van 46 meter, de hoogte van deze circustent is circa 20 meter,  zijkant van 4,5 meter en de circustent is uitgevoerd met een met anti-rook ventilatiedak. Deze tent wordt geveild inclusief de zijkanten maar exclusief de pennen om hem vast te zetten in de grond. De vei