Doorgaan naar hoofdcontent

De digitale werkplaats een leuk initiatief van Google en Qredits!

Na een hapje en een drankje begon de opening van de digitale werkplaats

De opening met tips van ondernemers, deze tips hebben ze voor hun eigen bedrijf ook in de praktijk gebracht. En dit heeft hun geholpen om uniek te zijn voor klanten en het bracht ze ook meer klanten omdat ze juist verschillen met andere bedrijven.

Filmpje

Een tip die gegeven werd was een bedrijfsfilmpje van 1 min op de frontpage van je website te zetten zodat klanten direct een goede indruk hebben achter te laten voor de klant en te laten zien wat je doet als bedrijf. Dit is voor meerder bedrijven handig om te weten want niet op veel bedrijven hebben dit terwijl je unieke content kan plaatsen over je bedrijf.


Mobiele website

Ook een mobiele website word steeds belangrijker omdat mensen steeds meer op hun smartphone bezig zijn i.p.v. op hun laptop of desktop, zo kijken mensen zo’n 150 keer op hun telefoon per dag. Daarom moet je je ook focussen op mobiele website die moet goed zijn en duidelijk. Ook moet hij snel zijn want is als hij te langzaam is dan gaan potentiële klanten naar een andere website. Dus mobiel en een snelle website is heel belangrijk. Om dit te meten kan je de Mobile Friendly test doen en de pagespeed insight. Ook moet je denken aan duim vriendelijk buttons voor een mobiele website is dit heel belangrijk.

SEO

Met Google Search Console heb je inzicht op je SEO. Dit is handig als je je SEO wilt meten dus eigenlijk best handig. Je meet dan wel het gratis gedeelte van de SEO maar dit soort tools kan altijd handig zijn voor je bedrijf om dingen te meten. Digitale werkplaats Online Je kan zelf ook lessen online volgens dit doe je op de website van de digitale werkplaats of je zoekt het op op Google. Hier staan leerzame lessen de je kunt volgen en belangrijk kunnen zijn voor de ontwikkeling van bedrijven. En dan vooral het internet gedeelte waar je veel kunt leren. Zo kun je goed groeien met de kennis van Google.

Bezoek de digitale werkplaats

Voor veel beginnende ondernemers en zzp’ers is dit een leerzame dag, je kan kiezen om s’ochtends een workshop te volgens om of de workshop in de middag te volgen. Het is erg leerzaam en je kan je voordeel als ondernemer eruit halen om deze workshops te volgen. Ook kan je 1 op 1 een gesprek krijgen met iemand van Google, dit is handig als je een persoonlijk advies wilt voor je bedrijf. Dus haal je voordeel eruit en bezoek de digitale werkplaats!

Reacties

  1. Capital Lending and Mortgage Group offer Business Financing,loans to suit your business plan. Get quick & easy access to the funding you need now,Get the financing you need to help your business grow Quickly. Apply Now, Quick and Hassle Free Process, Free Paperwork Assistance, Safe and Secure Transaction. Flexible Repayment. Quick Approval. Highlights: Providing Flexible Cash Email: capitallendinghelpdesk@gmail.com
    Whats App: +91 9108256518

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

PIAF 660RC een compacte hoogwerker

PIAF 660RC ATN Nederland is de vertegenwoordiging van ATN Plaforms Frankrijk. Hiermee is zij de bron naar de fabriek voor de verkoop van ATN voor de Nederlandse markt. Ze komen nu met een nieuwe machine.  De PIAF 660RC is een masthoogwerker op wielen met een werkhoogte van 6.60m. Deze zeer compacte hoogwerker, met elektro-hydraulische technologie, onderscheidt zich door zijn beperkte afmetingen en gewicht waardoor hij makkelijk door deuren en in de lift kan. ATN is opgericht in 2000 in Tonneins (Frankrijk) met het doel om een nieuw product te ontwikkelen in de markt van hoogwerkers: een masthoogwerker op rupsbanden genaamd PIAF. Verhuren van hoogwerkers De bedenkers hebben een wereldwijde erkende ervaring omdat zij ook achter het ontwerp en ontwikkeling van de Toucan zaten. De Toucan is een masthoogwerker op wielen die was ontwikkeld in begin jaren ’90. Tijdens de 2000’s ATN heeft enkele masthoogwerkers ontwikkelt met verschillende hoogtes, op wielen of rupsbanden.

Je gaat uit maar kan de huur niet betalen

Je gaat uit maar kan de huur niet betalen, is een frase uit een liedje wat we maar niet uit onze gedachten krijgen. Lekker aanstekelijk nummer. Dus we dachten laten we deze songtext ook op onze blog zetten. :)  [Intro: Aisha & Spanker] Je gaat uit maar kan de huur niet betalen (Ah) Zulke dingen doe je Bent met je chick maar blijft naar me staren (Hmm) Zulke dingen doe je Schat, je loopt al veelste lang met die haren (Yeah) Zulke dingen doe je Eerst goedkoop, nu speel je een dame Zulke dingen doe je [Chorus: Aisha & Spanker] Je gaat uit maar kan de huur niet betalen (Ah) Zulke dingen doe je Bent met je chick maar blijft naar me staren (Hmm) Zulke dingen doe je Schatje loopt veelste lang met die haren (Yeah) Zulke dingen doe je Is goedkoop nu speel je een dame Zulke dingen doe je Oh oh ah, Oh oh, Zulke dingen doe je Oh oh ah, Oh oh,Zulke dingen doe je Waarom waarom (oh oh, Zulke dingen doe je) Daga-dang, daga-dang, daga-da Daga-dang, daga-dang, d

Festival tenten veiling

Festival tenten in de veiling Op zoek naar een circustent, festival tent om te huren ? Je kunt er nu ook een aantal aanschaffen in de veiling. Als je goedkoop een  festivaltent, een circustent, of een slaaptrailer, kun je een bod uitbrengen doen bij het veilinghuis Troostwijk.  Veilinghuis Troostwijk bevestigt: “Ons internationaal netwerk is inderdaad één van onze grote troeven. Wij verwachten voor deze online verkoping bijvoorbeeld veel vraag uit Scandinavië, Duitsland en het Oostblok.  Top Tents is tenslotte een grote naam in de sector, met onder andere Tomorrowland als wereldberoemde referentie.” Huurtenten in de veiling Enkele van de topstukken zijn: Rode circustent Een mooie rode circustent met een diameter van 46 meter, de hoogte van deze circustent is circa 20 meter,  zijkant van 4,5 meter en de circustent is uitgevoerd met een met anti-rook ventilatiedak. Deze tent wordt geveild inclusief de zijkanten maar exclusief de pennen om hem vast te zetten in de grond. De vei